Programma 2020

SKI HOLLAND GROEP skiet in 2020 in Tirol West in Oostenrijk

Wij vertrekken op vrijdagavond 24 januari en komen thuis op zondagmorgen 02 februari 2020.

Wij verblijven op basis van halfpension in het 4* Hotel Jagerhof te Zams. Het hotel heeft wellness met sauna, zwembad en fitness. De kamers beschikken over bad/douche, toilet, föhn, tv, wifi en balkon.

Wij skiën in Zams, Kappl, Galtur, Solden, Obergurgl, Ischgl en Serfaus-Fiss.

Voor deelname dient u te beschikken over ruim voldoende skitechniek en ervaring. Minimaal moet in vlot tempo op een rode piste en op langzaam tempo op een zwarte piste geskied kunnen worden bij goede sneeuw- en weersomstandigheden. Bij onvoldoende techniek of snelheid kunt u uitgesloten worden van deelname aan onze door gidsen begeleide skigroepen, als advies krijgt u dan om ter plaatse les te nemen.

Wij adviseren u om alleen deel te nemen met een goede gezondheid. U informeert ons in ieder geval bij boeking over uw lichamelijke en/of geestelijke toestand (waaronder gebruik van medicijnen) als dit kan leiden tot ongemak, gevaar of risico’s voor uzelf of andere reizigers.

Deelname aan de reis is voor eigen risico. De reisleiding aanvaardt geen aansprakelijkheid m.b.t de organisatorische aspecten van deze reis.

Via Skihollandgroep.com kunt u het aanvraag formulier invullen en informeren wij u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Zorg voor een goede wintersportverzekering en vergeet uw annuleringsverzekering niet.

Uw reisleiders zijn;

Tina Smith
Telefoon: 06-28936088
E-mail: gerardentinasmith@planet.nl

Frans Dersigni
Telefoon: 06-12927834 (na 20.00 uur)
E-mail: fransdersigni@hotmail.com  

Download hier het programma van 2020 in PDF.