Programma 2022

SKI HOLLAND GROEP skiet in 2022 in Berner Oberland in Zwitserland

Wij vertrekken op vrijdagavond 21 januari en komen thuis op zaterdagmorgen 29 januari 2022.

Wij verblijven op basis van halfpension in het 4* Hotel Alpbach te Meiringen. Het hotel heeft stoombad, solarium en sauna. De kamers beschikken over kluis, douche, toilet, föhn, tv en wifi. Op verzoek is badjas te huur voor SFR 10.  Op aanvraag zijn één persoonskamers beschikbaar waarvoor een toeslag geldt van EUR 160 per persoon.

Wij skiën in Meiringen / Hasliberg, Engelberg, Adelboden–Lenk en Ski Regio Jungfrau met de skigebieden Grindelwald–First, Grindelwald-Wengen en Mürren–Schilthorn.

Voor deelname dient u te beschikken over ruim voldoende skitechniek en ervaring. Minimaal moet in vlot tempo op een rode piste en op langzaam tempo op een zwarte piste geskied kunnen worden bij goede sneeuw- en weersomstandigheden. Bij onvoldoende techniek of snelheid kunt u uitgesloten worden van deelname aan onze door gidsen begeleide skigroepen, u kunt dan zelf ter plaatse les nemen.

Wij adviseren u om alleen deel te nemen met een goede gezondheid. U informeert ons in ieder geval bij boeking over uw lichamelijke en/of geestelijke toestand (waaronder gebruik van medicijnen) als dit kan leiden tot ongemak, gevaar of risico’s voor uzelf of andere reizigers.

U neemt op eigen risico deel aan onze reis. De reisleiding kan niet aansprakelijk worden gesteld.

Zorg voor een goede wintersportverzekering en vergeet uw annuleringsverzekering niet.

Uw reisleiders zijn;

Tina Smith
Telefoon: 06-28936088
E-mail: gerardentinasmith@planet.nl

Frans Dersigni
Telefoon: 06-12927834
E-mail: fransdersigni@hotmail.com  

Download hier het programma van 2022 in PDF.