Ski Holland Groep skiet in januari 2025 vanuit Maishofen in Oostenrijk

We vertrekken op vrijdagavond 24 januari 2025 en komen thuis op zaterdagmorgen 1 februari 2025. We reizen per bus met Verschoor Reizen. Een bus met voldoende been/ligruimte, bar, toilet en video, die ons de gehele week vervoert van ons hotel naar de verschillende skigebieden. We skiën dagelijks in een ander gebied, zoals Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, Zell am See, Maria Alm-Hochkönig, Bad Gastein en Alpendorf-Wagrain-Flachau.

Op basis van halfpension verblijven we in hotel Quehenberger te Maishofen in Oostenrijk. Het familiehotel heeft een restaurant, bar, spelletjesruimte en wellness-ruimte met buitenzwembad/schaatsbaan. De kamers beschikken over alle faciliteiten. Op aanvraag zijn éénpersoonskamers beschikbaar waarvoor een toeslag geldt. De reissom is inclusief skigidsen, chauffeur en dagelijks vervoer.

Wij adviseren om alleen deel te nemen met een goede gezondheid. Bij boeking informeer je ons over eventuele gezondheidsklachten en/of medicijngebruik, als dit kan leiden tot gevaar of risico’s voor jezelf of de andere deelnemers en gidsen. Je neemt op eigen risico deel aan onze reis, de reisleiding kan niet aansprakelijk worden gesteld. Zorg voor een goede wintersport reisverzekering en een annuleringsverzekering.

Voor meer informatie:

Frans Dersigni    : frans.dersigni@skihollandgroep.com     Tel. 06 1292 7834 (vanaf 20.00 u.),

Bert Scheefhals : bert.scheefhals@skihollandgroep.com  Tel. 06 5263 8866,