Unieke ervaring !! Maar eerst meemaken en dan oordelen!!

Na een oproep geplaatst  te hebben op de site reisgenoten.nl, werd ik vrij snel door Tina ( van de www. skihollandgroep.com) gebeld met de vraag of ik zin had om met haar club mee te gaan naar Mutters bij Innsbruck in Oostenrijk.

De site ziet er goed uit. Had goede gesprekken met Tina via de telefoon, dus besloot ik om mee te gaan. Ik kende niemand van de groep, maar uit de geplaatste recensies bleek dat aanpassen voor mij geen problemen zou opleveren.

Samen met een andere nieuwkomer naar Leerdam gereden en daar werden we hartelijk ontvangen door Tina en Frans. Ik zat naast de opgehaalde nieuwkomer in de bus en deelde een kamer. Leerde daar al enkele reisgenoten kennen. Had vele leuke gesprekken met reisgenoten en iedereen was aardig en oprecht geïnteresseerd in wat je deed, waarom je meegegaan was en hoe je bij deze club bent gekomen.

Omdat de bus ter beschikking bleef van de reisleiders, hadden we uitwijk mogelijkheden. Het weer was slecht.  We gingen steeds naar die plaatsen waar de zon scheen, en dat lukte, we hebben 8 dagen zeer goed geskied. Steeds naar andere gebieden, zo zijn we 3 keer in Italië geweest. Dit kon alleen omdat onze chauffeur Dirk ons overal naar toebracht. We waren met ongeveer 42 man/vrouw die onder steeds wisselende leiding van de gidsen, Andreas, Dorli, Karin en nieuwkomer Rolly de prachtige pistes af snelde. De sfeer was geweldig!

En de skigidsen gaven zeer belangrijke aanwijzingen, hoe je moet carven, kort draaien etc.

Ook  ’s avonds zaten we in steeds wisselende samenstellingen aan tafel, zodat we  iedereen beter leerde kennen. De chemie tussen de mensen was meteen al goed. Je voelde je als “nieuweling “niet buitengesloten.

Al met al een heel leuk concept en ik heb horen gonzen dat we volgend jaar naar Andora gaan!!

Resumé:  Als je iets anders wilt, je van een goed georganiseerde volledig  verzorgde reis houdt, je alleengaande, alleenstaande  of een koppeltje bent. Neem contact op en je hebt de reis van je leven!!!!!

Groet,

Cor-Jan Molenaar

Tot volgend jaar!!