Skisafari 2014 Neukirchen – Elly Peijs-Stoppelman

‘Eine Flexibititätsreise’

Dat een reis met de Ski Holland Groep leuk is, wist ik vorig jaar al. Deze vakantie heeft alles, wat een skivakantie zo geweldig maakt: een uitdagend programma, een prima hotel, heerlijk eten, een comfortabele bus met een professionele, vertrouwde chauffeur. Voeg daarbij nog de voortreffelijke organisatoren, de deskundige gidsen en het gezellige reisgezelschap, wat kun je nog meer wensen? Deze keer kan ik daar nog een kwalificatie aan toevoegen: flexibitität!

Het programma staat vast voor de hele week, we gaan elke dag naar een ander skigebied: Gerlos, Königsleiten, Zell am See, Kitzbühel, uitdagingen te over. Maar…. alles is te regelen, behalve… het weer! We krijgen te maken met sneeuw, harde wind, mist, föhn, kortom, geen ideale ski-omstandigheden.

En dan blijkt de organisatie op zijn best. De gidsen bellen met plaatselijke contacten om te bepalen waar het weer het beste is, de organisatie denkt mee en regelt skipassen waar nodig, onze chauffeur Dirk neemt enge bergpassen en draait de bus op smalle weggetjes alsof het een Smart is en wij gaan skiën in een gebied waar de zon schijnt!

Kortom: een topreis met een topteam, dank voor alles. Ik verheug me al op volgend jaar.